На Рівненщині назвали цікаві для туристів новорічні локації

На Рівненщині назвали цікаві для туристів новорічні локації

Укрінформ
Перелік основних місць, де розгортатимуться оригінальні новорічні події, що зацікавлять туристів, оприлюднили у Рівненській області.

Про це передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу облдержадміністрації.  

«На Рівненщині резиденції Святого Миколая діятимуть в залі камерної та органної музики обласної філармонії, в академічному театрі ляльок, в музеї лісу, заміському відпочинковому комплексі «Тунель кохання», у Рівненському зоопарку та в багатьох територіальних громадах області. Під час новорічних свят відбудуться обласний фестиваль пісенно-музичного мистецтва «Різдвяні піснеспіви» та святкові новорічно-різдвяні концерти за участю колективів та окремих виконавців Рівненщини», – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, як повідомили в обласному управлінні культури і туризму, під час новорічно-різдвяних свят у Рівному на майдані Незалежності діятиме «Різдвяне містечко», пройде передноворічний кастинг проєкту «Торбина талантів», XVІІІ Міжнародний фестиваль зі спортивно-бальних танців «Різдвяний бал-2021» народного ансамблю бального танцю «Флеш».

Також у культурно-мистецьких закладах міста проведуть народознавчі скриньки, святкову містерію «У грудні пополудні», виставки та інсталяції, діятимуть вернісажі «Казки різдвяної ночі» та творчі майстерні «Для новорічного настрою».

Як повідомляв Укрінформ, на Рівненщині під час зимового періоду для рівнян, гостей та туристів краю діятиме майже пів сотні туристичних маршрутів вихідного дня до різноманітних історико-культурних, етнографічних локацій Волині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-