На залізничному вокзалі в Одесі відкрили туристичний центр Visit Ukraine

На залізничному вокзалі в Одесі відкрили туристичний центр Visit Ukraine

Укрінформ
На залізничному вокзалі в Одесі відкрився туристично-інформаційний центр Visit Ukraine.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укрзалізниця.

Новостворений туристично-інформаційний центр розпочав роботу в межах спільного проєкту громадської організації Visit Ukraine і Державного агентства розвитку туризму.

Як зауважили в Укрзалізниці, завдяки центру туристи та гості Одеси зможуть легше й оперативніше отримувати довідкову інформацію та консультації щодо перебування в місті.

Зокрема у центрі щодня надаватимуться безоплатні консультації та довідкова інформація про туристичні локації, пам’ятки і маршрути, актуальні події, транспорт тощо.

"Одещина — регіон, де туризм квітне цілий рік, приїжджати сюди можна в будь-яку пору та отримувати незабутній туристичний досвід та враження", — заявив голова правління Visit Ukraine Антон Тараненко.

Партнером проєкту виступає акціонерне товариство "Укрзалізниця". Підтримку надали Державне агентство розвитку туризму і Департамент культури та туризму Одеської міської ради.

Розташований туристично-інформаційний центр в Одесі за адресою: Привокзальна площа, 2, приміщення вокзалу, хол, 1-й поверх (станція Одеса – Головна). Більше інформації можна дізнатися на сайті Visit Ukraine.

Як повідомляв Укрінформ, міжнародні круїзні компанії планують відновити заходи суден з туристами в Одесу. У 2022 році заплановані 37 заходів круїзних лайнерів, на борту яких буде 25 тис. іноземних мандрівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-