На Буковині презентували мистецький проєкт про «туристичні магніти»

На Буковині презентували мистецький проєкт про «туристичні магніти»

Відео
Укрінформ
У Чернівцях презентували відеопроєкт «Terra Bukovyna – мистецькі магніти» - це серія відеороликів, знятих у відомих туристичних локаціях.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА, передає Укрінформ.

Як зазначається, проєкт «Terra Bukovyna – мистецькі магніти» - це промоція захопливих місць Чернівецької області, представлена трьома музично-театралізованими дійствами та 15 короткими тематичними відео.

За інформацією ОДА, гора Томнатик, озеро Буковинське око, Смугарські водоспади та інші цікавинки краю зазвучали голосами більш як сотні відомих буковинських артистів.

Автор проєкту артистка симфонічного академічного оркестру Чернівецька обласна філармонія ім.Д.Гнатюка Руслана Косар сказала, що над втіленням творчого задуму працював увесь колектив закладу. Зйомки на локаціях тривали близько трьох місяців.

«Виконали чимало роботи – від вибору локацій до монтажу відеоматеріалів. Цей проєкт – приклад того, як завдяки ідеї та спільній плідній праці можна оригінально презентувати наш мальовничий край. Його основна мета – підвищити туристичну привабливість Буковини», – сказала Косар.

Вона додала, що з пізнавальною метою відеопродукт «Терра Буковина – мистецькі магніти» можуть використовувати всі охочі, зокрема й туроператори області.

Реалізували проєкт завдяки підтримці Буковинського культурного фонду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-