В Україні відкриється офіс Хорватського туристичного союзу

В Україні відкриється офіс Хорватського туристичного союзу

Укрінформ
Хорватський туристичний союз відкриє свій офіс в Україні з метою сприяння туристичним подорожам українців до Хорватії.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це заявив прем’єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович під час пресконференції у Києві за результатами зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським.

"Ми ухвалили рішення відкрити в Україні офіс Хорватського туристичного союзу, щоб додатково популяризувати і наблизити Хорватію для українців", – сказав Пленкович.

Прем’єр повідомив, що з боку українських туристів все більш зростає популярність Хорватії, про що яскраво свідчать цифри. За його словами, у 2021 році кількість туристів з України у Хорватії була "навіть більшою, ніж рекордного 2019 року".

Окремо Пленкович вказав на бажання двох країн розвивати співпрацю у культурно-освітній сфері. З цією метою, зокрема, у середу глава хорватського уряду відкриє Центр хорватської мови у КНУ ім. Шевченка.

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на зустрічі з прем’єр-міністром Республіки Хорватія Пленковичем наголосив, що у розвитку двосторонніх відносин України та Хорватії важливе місце посідає туристична галузь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-