У Тернополі облаштовують локації «Зимового містечка»

У Тернополі облаштовують локації «Зимового містечка»

Укрінформ
Низку новорічно-різдвяних локацій створюють у середмісті Тернополя.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила директор міського туристично-інформаційного центру Ірина Потішна.

«Традиційно із початком календарної зими у центральній частині Файного міста тернопільська громада організовує відпочинково-розважальні локальні території. Цього року у межах «Зимового містечка», крім, зрозуміло, міської ялинки з атракціонами, діятиме велика, 40 на 14 метрів ковзанка, майже пів сотні дерев’яних будиночків, де тернополяни, гості міста, туристи зможуть придбати оригінальну сувенірну продукцію, продовольчі товари, різноманітні смаколики місцевих майстринь-кондитерів», – сказала Потішна.

За її словами, у середмісті Тернополя цьогоріч діятиме гірка для сноутюбів заввишки 6 метрів та завдовжки 50 метрів. Починають конструювати й особливо популярні серед туристів фотозони.

Також у місті вже стартував конкурс на найкращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво», в якому щорічно беруть участь кілька десятків установ, організацій, містян.

Масштабнішою, ніж торік, буде тернопільська «Резиденція Святого Миколая», в якій вже діють майстер-класи, волонтери декорують пряники, проводять літературні вечори, цікаві зустрічі для малечі. Щодо новорічно-різдвяного ярмарку, то він у Тернополі розпочне свою роботу 10 грудня і діятиме до 23 січня 2022 року. Ковзанка та атракціони працюватимуть до 1 березня наступного року.

Як відомо, уже п’ятий рік поспіль у центрі Тернополя громада організовує «Зимове містечко», в якому, крім розважально-відпочинкових атракцій, проходять новорічно-різдвяні народні обряди, виставки декоративно-ужиткового мистецтва, витупають аматори сцени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-