На Миколаївщині планують цифровізувати туристичну галузь

На Миколаївщині планують цифровізувати туристичну галузь

Укрінформ
У Миколаївській облдержадміністрації збираються сформувати програму цифровізації туристичної галузі області.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку Миколаївської ОДА у Фейсбуці

«У Миколаївській облдержадміністрації планується створення проєктів цифровізації різноманітних галузевих напрямків. Розпочнуть з управління з питань туризму та курортів ОДА. Мета – показати, що є готові ІТ-рішення для управління готелями, ресторанами, кафе. А ще познайомити бізнес з продуктами цифровізації логістики, AR-проєктами для туристів тощо», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в цілому має вийти низка комплексних продуктів і рішень, які підійдуть для мандрівників та компаній, що їх обслуговують.

В ОДА стверджують, що створювати програму цифровізації туристичної галузі будуть виходячи з інтересів споживачів. Зокрема, звернуть увагу на спрощення та урізноманітнення рішень з використання касових апаратів у туристичній галузі.

Як зазначила начальник управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації Тетяна Волинець, діджиталізація для туризму надзвичайно важлива. Позаяк на порталі, який хочуть створити, буде збиратися вся інформація про туристичний потенціал регіону. Також він допоможе створювати туристичні маршрути.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-