«Буковель» тестує снігові гармати і готується до зимового сезону

«Буковель» тестує снігові гармати і готується до зимового сезону

Укрінформ
На Прикарпатті ГК «Буковель» тестує снігові гармати і готується до зимового сезону. Усі працівники курорту повністю вакциновані від коронавірусу.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в пресслужбі ГК «Буковель».

«Усі працівники туристичного комплексу, які працюють та контактують з нашими гостями, пройшли повну вакцинацію та отримали дві дози вакцини від COVID-19. Відтак курорт працює і гірськолижному сезону-2021/22 бути. Ми вже почали тестувати снігові гармати», – зазначили у пресслужбі.

За їхньою інформацією, снігові гармати запрацюють щойно кілька днів поспіль тут зафіксують температуру повітря від 4 градусів морозу і нижче. Тоді поступово запускатимуть витяги і розпочнуть зимовий сезон.

У ГК «Буковель» зазначили, що на грудень майже 70% місць у готелях вже заброньовані туристами, на січень цей показник сягає близько 80%.

«Разом із представниками туристичного бізнесу регіону, з представниками влади ми тестуємо низку технічних рішень та процедур, які, на наш погляд, з однієї сторони полегшать контроль за дотриманням карантинних заходів, а з іншої – дадуть змогу нашим гостям повноцінно відпочивати, уникаючи постійних перевірок», – додали на курорті.

Як повідомляв Укрінформ, Івано-Франківська область з 30 жовтня увійшла до червоної зони епіднебезпеки.

Буковель — найбільший гірськолижний курорт України, частка якого (підйомники, готелі, земля) належить державі. Розташований неподалік від села Поляниця Яремчанської міської ради, біля підніжжя гори Буковель на висоті 920 метрів над рівнем моря. Курорт – це містечко, в якому розгорнуто спектр умов для заняття спортом, бізнесу, відпочинку, оздоровлення. Тут працюють 17 витягів, лижна школа, пункти прокату спорядженням, 75 км гірськолижних трас обладнані сніговими гарматами.

Зимовий сезон тут може тривати з листопада до квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-