На Волині створюють турмаршрут з екстремальним сплавом річками

На Волині створюють турмаршрут з екстремальним сплавом річками

Фото
Укрінформ
У Боратинській громаді на Волині працюють над створенням нового туристичного маршруту річками Чорногузка та Стир. Він передбачає екстремальний сплав та екскурсії унікальними природними локаціями.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Боратинська тергромада на своєму сайті. 

Вихідними представники Боратинської громади вперше протестували новий маршрут протяжністю 11,7 км. У туристичному сплаві «Чорногузка-Стир» взяли участь 11 людей, серед яких були учасники АТО та члени їхніх сімей. Шлях здолали за 2,5 год.

«Такий вид відпочинку підійде усім. Під час водного походу можна отримати безліч екстриму, а ще насолодитися мальовничими краєвидами. Тому таке дозвілля прийдеться до вподоби й шанувальникам активного відпочинку і тим, хто просто хоче побути наодинці з природою. У цьому сезоні це, мабуть, останній сплав, тож… чекатимемо весни, щоб повторити мандрівку», – розповіли учасники сплаву.

Захід провели в межах проєкту «КРОК – реінтеграція ветеранів задля згуртованої громади». Ініціативу реалізує Боратинська громада у межах всеукраїнського проєкту, спрямованого на зміцнення стійкості громад шляхом соціально-економічної підтримки ветеранів, що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції.

Фото: Боратинська тергромада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-