В Одесі відреставрують Музей морського флоту

В Одесі відреставрують Музей морського флоту

Укрінформ
Управління Одеської облради з майнових питань шукає розробника проєкту ремонту і реставрації будівлі Музею морського флоту, яка зазнала пошкоджень під час пожежі 16 років тому.

Як передає Укрінформ, оголошення про тендер розміщене у системі публічних закупівель ProZorro.

«Тендер передбачає виготовлення науково-проєктної документації для проведення ремонтно-реставраційних робіт на будівлі-пам’ятці – «Англійський клуб» (Одеський музей морського флоту), розташованій за адресою: Одеса, вул. Ланжеронівська, 6», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 21 листопада – кінцевий строк подання тендерних пропозицій проєктних організацій, встановлений Управлінням облради з майнових питань.

У разі успішного аукціону та укладення договору, підрядник зобов'язаний буде розробити проєктну документацію вартістю 6 млн. 464,9 тис. грн до 31 грудня 2022 року.

Читайте також: Зеленський відвідав в Одесі художній музей і ознайомився з планом його реставрації

Поточні розрахунки за виконані роботи буде здійснено відповідно до календарного плану виконання робіт на підставі актів виконаних робіт, підписаних представниками сторін. Остаточний розрахунок – протягом 10 робочих днів після підписання останнього акту виконаних робіт, згідно з результатами державної експертизи документації.

Після пожежі в будівлі Музею морського флоту на вул. Ланжеронівській, 6 усі експонати передали до музею Одеського морського порту. У 2017 року ДП «Адміністрація морських портів України» планувало здійснити реставрацію старовинної будівлі, вартість якої оцінили у 50 млн. грн. Однак відремонтували тільки фасад будівлі.

Фото: commons.wikimedia.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-