У Людвиківському лісництві з’явилася туристична атракція з панорамою 10 карпатських вершин

У Людвиківському лісництві з’явилася туристична атракція з панорамою 10 карпатських вершин

Фото
Укрінформ
В урочищі Городище на Івано-Франківщині лісівники облаштували новий оглядовий майданчик для туристів.

Про це повідомляє Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства, передає Укрінформ.

«Людвиківське лісництво славиться розгалуженою сіткою лісових доріг. Будівництво шляхів розпочалося у 2008 році та триває до сьогодні. Традицією для лісівників вже стало облаштування на лісових шляхах оглядових майданчиків, адже неймовірні краєвиди ялицево-букових лісів Бойківщини заслуговують на увагу. Урочище Городище не стало винятком. Саме тут нещодавно пролягла новозбудована лісівниками Вигодського лісгоспу лісова дорога і на місці, з якого відкривається панорама 10 карпатських вершин, працівники облаштували оглядовий майданчик», – йдеться в повідомленні.

За словами головного лісничого Людвиківського лісництва Михайла Павлика, з майданчика, зокрема, можна споглядати гору Гургулат, Круглу, Гребеник, крім того, добре видно звідси Плешу, Яйко Ілемське та Багонку.

Будівництво майданчика обійшлося лісгоспу близько у 50 тисяч гривень.

Читайте також: У Харкові вхід на оглядовий майданчик Держпрому зробили безкоштовним

Як нагадали в управлінні, у 2018 році лісівники Вигодського лісгоспу облаштували перший оглядовий майданчик на Вишківському перевалі. Звідти відкриваються чудові краєвиди львівської Рожанки та Славська, а також неймовірні краєвиди урочищ Сіда, Городище та гірський хребет Вишківських Горган. Майданчик, за словами лісівників, дуже полюбився відвідувачам.

Фото: ifforestry.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-