У Чернівцях запустили туристичний портал міста

У Чернівцях запустили туристичний портал міста

Укрінформ
У Чернівцях розробили туристичний портал міста – спеціальний онлайн-гід із необхідною інформацією для потенційних гостей.

Про це у Фейсбуці повідомляє департамент соціально-економічного розвитку і стратегічного планування Чернівецької міськради, передає Укрінформ. 

"Відтепер туристи зможуть знайти усю необхідну інформацію про Чернівці на офіційному туристичному порталі міста за посиланням. Зручний онлайн-гід для гостей міста розробили і наповнили працівники департаменту соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради", – йдеться у повідомленні. 

Як розповів директор департаменту соцекономрозвитку та стратегічного планування міської ради Сергій Бостан, туристичний портал – це єдине місце, де можна знайти всю інформацію потенційному туристу і зрозуміти навіщо йому потрібно приїхати до Чернівців.

"Тут можна дізнатися, що ми пропонуємо, яка в нас сфера послуг, які є цікавинки, особливості, атракції, заклади гостинності тощо. Портал працює у вільному доступі. Я переконаний, що це дасть можливість нам залучити більше туристів у Чернівці і розширити промоцію нашого міста", – зазначив Бостан.

Читайте також: На «ТурЕКСПО» у Львові понад 70 фірм представили товари та послуги у сфері туризму

На порталі користувач може знайти інформацію за різними розділами. Для зручності адаптували й мобільну версію сайту.

Окрім наповнення ресурсу актуальною інформацією, наступне завдання для працівників департаменту – підготовка англійської версії туристичного порталу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-