Балі відкривається для іноземних туристів

Балі відкривається для іноземних туристів

Укрінформ
Індонезійський острів Балі у четвер відкрився для іноземних туристів після півторарічної перерви, але міжнародні авіарейси тут поки що не прийматимуть.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Уряд прагне відродити туристичну галузь Балі, що через жорсткі імміграційні заходи Індонезії під час пандемії фактично була зруйнована. На острові масово закривалися готелі, магазини та підприємства.

Водночас візові вимоги та список країн, громадянам яких уже можна відвідувати Балі, поки що нечіткі. Індонезійський уряд пізно в середу лише назвав 19 країн, чиї мешканців мають право на відвідання острова. До списку входять, зокрема, Китай, Індія, Японія, Південна Корея, Нова Зеландія, а також кілька країн Західної Європи та Перської затоки.

Читайте також: Індія готується відкрити кордони для іноземних туристів

Водночас деякі представники індонезійської індустрії туризму вважають, що план відкриття Балі не відповідає попиту.

Окрім того, що Індонезія вимагає від туристів зробити щеплення проти COVID-19, вони ще й мають провести перші 5 днів на карантині.

Кожен турист також має придбати страховку, яка покриватиме захворювання на COVID-19, і надати підтвердження повної оплати житла на весь термін перебування на Балі.

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 14 жовтня зафіксували 239 963 626 випадків зараження коронавірусом, зокрема 4 889 877 летальних, одужало 217 306 219 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-