На Херсонщині підготували курс навчання для гастрономічних гідів

На Херсонщині підготували курс навчання для гастрономічних гідів

Укрінформ
На Херсонщині тренери Всеукраїнської асоціації гідів за підтримки управління культури Херсонської міської ради розробили програму курсу з підвищення кваліфікації туристичних гідів – «Гастрономічний гід».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний сайт Херсонської міської ради.

«Запрошуємо туристичних гідів Херсона до курсу з підвищення кваліфікації щодо методології організації екскурсій і турів з гастрономічного туризму», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що програму курсу розробили тренери громадської спілки «Всеукраїнська асоціація гідів» за підтримки управління культури Херсонської міської ради, а партнери курсу – проєкти: «ХерсонЪ. Вінтажна кухня», «Дорога вина та смаку Херсонщини» та Херсонський державний аграрно-економічний університет.

Ідея навчального курсу – систематизувати напрацювання рестораторів, гідів, гастроекспертів регіону та розробити нові сучасні гастротури.

Читайте також: У Львові заснували Асоціацію курортів України

Курс триватиме 1,5 місяця. Програма навчання передбачає лекції (онлайн) з української сучасної гастрономії та практичні заняття на базі сучасних ресторанів. Теоретичні заняття – безкоштовні. Практичні – за рахунок учасників навчання.

Заняття проводитимуть кваліфіковані тренери, ресторатори та гастроексперти, зазначається в інформації. Реєстрація слухачів – до 30 вересня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-