На Хмельниччині затвердили програму розвитку туризму до 2025 року

На Хмельниччині затвердили програму розвитку туризму до 2025 року

Укрінформ
Хмельницька обласна рада ухвалила програму розвитку області на 2021-2025 роки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт облради.  

«Метою Програми розвитку туризму Хмельницької області на 2021-2025 роки є створення умов для забезпечення сталого розвитку сфери туризму у Хмельницькій області, перетворення її на конкурентоспроможну, високорентабельну, інтегровану у світовий ринок галузь, яка зможе стати вагомим чинником прискорення соціально-економічного розвитку регіону, підвищення якості життя населення, гармонійного поступу і консолідації суспільства, а також популяризації України у світі», – йдеться у документі.

У програмі зазначається, що основні напрямки розвитку туризму області – удосконалення транспортної інфраструктури, розвиток туристичних локацій, організація туристичних послуг, реставрація і ревіталізація пам’яток історії та культури, екологічна та екокультурна безпека туризму.

Читайте також: Хмельниччина туристична: від фортець до «Атлантиди» і Бакотського моря

На території Хмельниччини є 2896 пам’яток археології, історії, монументального мистецтва, архітектури та містобудування, науки і техніки.

Область також має три історико-культурні заповідники, 4 музеї обласного підпорядкування та 16 історичних і краєзнавчих музеїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-