На Миколаївщині відбудеться фестиваль повітряних зміїв

На Миколаївщині відбудеться фестиваль повітряних зміїв

Укрінформ
На Миколаївщині у селі Трихати найближчими вихідними, 21 та 22 серпня, відбудеться фестиваль повітряних зміїв ULTRA FEST TRYKHATY.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили організатори заходу.

За їхніми словами, цьогоріч фестиваль об’єднує в собі п’ять підфестивалів: ULTRA KITE FEST, ULTRA TALENT FEST, ULTRA FOOD FEST, ULTRA SPORT FEST, ULTRA EXTREME FEST.

У програмі: запуск кайтів-гігантів українськими кайтерами-професіоналами та учасниками з іще п’яти країн світу, змагання професійних кухарів із приготування страв української кухні, спортивні показові виступи, унікальне мотошоу Iron Maraca, виступи 30 фольклорних колективів до 30-річчя Незалежності України, козацькі розваги.

Читайте також: На Вінниччині вперше відбудеться гастрофестиваль «Картопля по-уланівськи»

А ще – майстеркласи з виготовлення повітряних зміїв, фітнесу та йоги, конкурс талантів тощо.

На сторінці фестивалю у Фейсбуці також додається, що хедлайнери вечора – резиденти KISS FM DJ Анна Арфеєва, DJ Mr. Sunny та резидент NRJ DJ Sanya Dymov.

Захід проходить під патронатом голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма. Проєкт ULTRA FEST TRYKHATY реалізується в межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму.

Вхід вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-