Греція направляє поліцейських на курортні острови контролювати карантин

Греція направляє поліцейських на курортні острови контролювати карантин

Укрінформ
Греція почала розгортання додаткових поліцейських підрозділів на курортних островах для контролю за дотриманням карантинних обмежень через зростання числа нових випадків COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це пише The Guardian.

Уряд Греції вжив заходів щодо посилення присутності поліції на островах Міконос та Іос, оскільки виникла стурбованість з приводу того, що місцеві підприємці не дотримуються заходів охорони здоров'я, спрямованих на стримування пандемії.

Як зазначається, на острів Міконос було відправлено 186 співробітників правоохоронних органів, у порівнянні з 56, розміщеними там в цей час минулого року.

Ще 30 поліцейських за підтримки співробітників служби безпеки та агентів під прикриттям були відправлені на острів Іос, популярний серед молодих туристів, яких приваблюють його бари, дискотеки та рок-клуби.

Читайте також: Естонія посилює карантин – маски в транспорті та COVID-сертифікати

Заступник міністра цивільного захисту Греції Нікос Хардаліас повідомив, що острови Міконос та Іос знаходяться в одному кроці від запровадження додаткових карантинних обмежень та що ситуація на островах Закінф, Тінос, Лефкас, Санторіні, Парос та Родос також викликає занепокоєння.

Читайте також: Карантин в Україні можуть продовжити й після 31 серпня – МОЗ

Як повідомлялося, станом на ранок 31 липня у світі з початку пандемії зафіксовано загалом 198 034 753 випадки хвороби COVID-19. Число тих, хто помер від цього вірусу, становить 4 224 421, а одужала від хвороби вже 178 930 551 особа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-