Шубовсть в море: у МОЗ дозволили купатись на узбережжі Одещини

Шубовсть в море: у МОЗ дозволили купатись на узбережжі Одещини

Укрінформ
Працівники МОЗ перевірили на відповідність санітарно-мікробіологічних нормативам морську воду біля узбережжя Одещини, аналізи 93 проб підтвердили безпечність морського водокористування.

Про це повідомляє пресслужба Одеського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України, передає Укрінформ.

«Для лабораторних досліджень стану морської води у контрольних точках на 22 пляжах Одеси та області, які мають офіційний статус, було відібрано 93 проби морської води на санітарно-мікробіологічні показники та 47 проб на санітарно-хімічні показники. Усі досліджені проби морської води відповідали гігієнічним вимогам», - поінформували в обласному центрі контролю.

Читайте також: Морська вода біля двох пляжів Одеси непридатна для купання – МОЗ

Як повідомлялося, після зливових дощів, які випали минулого тижня в Одесі, та скиди поверхневих вод у прибережну зону Чорного моря фахівці рекомендували утриматись від купання на міських пляжах «Лузанівка» і 10 ст. Великого Фонтану.

Фахівці обласного Центру контролю і профілактики хвороб МОЗ моніторять якість морської води, зокрема, біля восьми одеських пляжів - "Ланжерон", "Відрада", "Дельфін", "Аркадія", "Лузанівка", "Чайка", "Курортний" і "Золотий берег".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-