У Кам’янці влаштують середньовічний фестиваль «Таємниці форпосту»

У Кам’янці влаштують середньовічний фестиваль «Таємниці форпосту»

Укрінформ
У Кам’янці-Подільському на Хмельниччині 18-20 червня відбудеться середньовічний фестиваль «Таємниці форпосту».

Як передає Укрінформ, про це організатори фестивалю повідомляють у Фейсбуці

«Запрошуємо усіх поринути у світ таємниць старого міста і стати почесним гостем Брами Руської. Адже тільки в ці дні ви можете відчути себе справжніми мандрівниками у часі. До вашої уваги неймовірна середньовічна програма з лицарськими боями, старовинними танцями, цікавими іграми та забавами, смачною їжею, приготованою на вогні за старовинними рецептами», – йдеться у повідомленні.

Фестиваль відкриють у п’ятницю, 18 червня. Цього дня заплановані бойове театралізоване дійство «Оборона міста», середньовічні ігри, музичний батл «Волинки світу», бойова програма, виступ гурту «Бурдони Чєрна», фаєршоу, «Музична ватра» та пісні біля багаття.

У суботу, 19 червня, відбудуться майстер-класи з ремесел та автентичного співу, кінне середньовічне шоу, лучний турнір, конкурс історичного костюму, бойова програма, виступ гуртів «The ChuGuysters» та «Медовий полин», бойове театралізоване дійство, вогняне шоу.

Читайте також: У Хмельницькому на вихідних пройде молодіжний фестиваль My FEST

У неділю, 20 червня, триватимуть майстер-класи з ремесел та автентичного співу, а також заплановані виступ гурту «Толока», купальський вогонь, пісні, хороводи, старовинні обряди.

Зазначається, що у всі дні фестивалю постійно працюватимуть стрілецький тир, середньовічний ярмарок, фудзона, а також передбачені ігрові квести для дітей, відвідування музею, наметове містечко.

Фото: Forpost fest

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-