На Херсонщині презентували онлайн-лекцію про Олешківські піски

На Херсонщині презентували онлайн-лекцію про Олешківські піски

Відео
Укрінформ
На Херсонщині показали першу з трьох онлайн-лекцій про найпривабливіші місця області. Вона присвячена найбільшій пустелі в Європі – Олешківським піскам.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє управління туризму та курортів Херсонської ОДА.

«У межах реалізації туристично-контентного проєкту «TripMustGoOn» створено першу з трьох онлайн-лекцій про найпривабливіші місця Херсонської області – Олешківські піски. Під час пандемії онлайн-екскурсія дає змогу поринути в одну з найвідвідуваніших природних пам'яток Херсонщини та здійснити віртуальну подорож до унікальної локації», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за допомогою інфографіки, анімації та записаних відеоматеріалів охочі можуть дізнатися про причини виникнення найбільшої пустелі в Європі, її історію та чим вона унікальна. У відео-екскурсії розповідається про природний та туристичний світи цієї перлини України.

Поширювати відео будуть серед різних цільових груп глядачів і закладів, зокрема у школах (під час шкільних уроків офлайн або дистанційного навчання онлайн), у туристично-інформаційних центрах, у туристичних компаніях й агентствах.

Читайте також: Херсонщина презентувала художній проморолик про природні чудеса Таврії

Проєкт «TripMustGoOn» реалізує ГО «Центр живої історії «Олешшя» в партнерстві з Регіональною туристичною організацією «Туризм Херсона» та за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-