«Український Лас-Вегас» і лікувальний курорт планують побудувати на Херсонщині

«Український Лас-Вегас» і лікувальний курорт планують побудувати на Херсонщині

Укрінформ
Влада Херсонської області планує розвивати туристичну сферу регіону. Зокрема, будуть реалізовані два великі проєкти — "херсонський Лас-Вегас" і лікувальний курорт, який працюватиме весь рік.

Про це в ефірі програми "На самом деле: Крым" телеканалу "Дом"  розповів очільник Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир.

За словами Козиря, окупація Криму та пандемія коронавірусу дуже вплинули на приплив туристів до Херсонщини. Для того, щоб люди поверталися на відпочинок і надалі, в регіоні будують багато інфраструктурних об'єктів.

"У нас дуже великі амбіції в розвитку туризму. На форумі "Україна 30" я представив два великих інфраструктурних проєкти. Перший – La Perla Azzura. Це своєрідний "херсонський Лас-Вегас". Під нього відведено 17 великих ділянок, на яких можна буде будувати п'ятизіркові готелі, яхт-клуби та всю інфраструктуру, яку ми можемо уявити собі", – розповів він.

Цей проєкт буде розташований у селищі Лазурне, біля Лігурійського озера.

"Ухвалено закон про гральний бізнес, і ми можемо надати цей майданчик для розвитку грального бізнесу в Херсоні. Це дасть нам можливість збільшити потік туристів", – вважає Козир.

Читайте також: Херсонщина презентувала художній проморолик про природні чудеса Таврії

Також у Херсонській області планують побудувати лікувальний курорт на базі лікарні доктора Козявкіна, яка розташована в селищі Стрілкове. Цей курорт працюватиме весь рік.

"Якщо ми реалізуємо ці два масштабних проєкти, це дасть змогу збільшити наш туристичний сезон – зробити його не сезонним, а цілорічним, і відтак направити людей сюди. Ми розуміємо, що люди лікуються і взимку, і влітку. Тим паче цей курорт буде надавати дуже великий спектр послуг, він відомий у багатьох країнах", – додав очільник ОДА.

Також повідомлялося, що в Херсонській області в 2021 році в межах програми "Велике будівництво" відремонтують низку доріг, зокрема біля контрольного пункту в'їзду-виїзду (КПВВ) "Чонгар".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-