Біденко: Туризм і промоція - це точка росту, з якою необхідно працювати МКМС

Біденко: Туризм і промоція - це точка росту, з якою необхідно працювати МКМС

Укрінформ
Для Міністерства культури, молоді та спорту туризм і промоція України - це точка росту, з якою необхідно якісно та ефективно працювати.

На цьому наголосив державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко під час панельної дискусії «Розвиток туризму в Україні. Потенціал та виклики», повідомляє пресслужба міністерства.

«Для Міністерства культури, молоді та спорту туризм і промоція України - це точка росту, з якою необхідно якісно та ефективно працювати. Потенціал для розвитку величезний і найближчим часом ми почнемо його реалізовувати», - сказав Біденко.

Він поділився напрацюваннями Міністерства інформаційної політики у просуванні України у світі з брендом Ukraine NOW та розповів про своє бачення ролі новоствореного міністерства у туризмі.

Читайте також: Зеленський анонсував проведення Днів Білорусі в Україні

Експерти обговорили тенденції у світовому секторі туризму та подорожей, а також про майбутнє туристичної галузі в Україні.

Масштабний туристичний форум INSIDE TRAVEL INDUSTRY, що об’єднав всіх зацікавлених у розвитку туризму - учасників індустрії, авіакомпанії, представників влади, міжнародних експертів, гостей з 20 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-