На Закарпатті влаштують винно-медовий ярмарок

На Закарпатті влаштують винно-медовий ярмарок

Укрінформ
У місті Хуст, що на Закарпатті, 4-6 жовтня відбудеться ярмаркове свято меду і вина «Срібні джерела».

Про це повідомляє Хустська міська рада на сторінці в Facebook

«Пасічники Хустщини запрошують всіх жителів та гостей Закарпаття взяти участь у проведенні традиційного ярмаркового свята меду та вина «Срібні джерела», де найкращі виробники продуктів бджільництва та винороби зможуть представити та реалізувати свою продукцію. На святі видатним пасічникам Закарпаття буде вручено відзнаки і премії «Карпатські бджоли» ім. Йосипа Рачка, проведено презентацію історичної книги нашого земляка, відомого науковця з м. Мукачево Віктора Пилипенка», – йдеться в повідомленні.

Ярмарок працюватиме впродовж двох днів – 5-6 жовтня.

Презентація книги Віктора Пилипенка «Історія досліджень карпатських бджіл» відбудеться в неділю, 6 жовтня в актовій залі Хустської районної ради. Цього ж дня нагороджуватимуть і переможців премії «Карпатські бджоли» ім. Йосипа Рачка – на майдані Незалежності.

Читайте також: Львівщина кличе на фестиваль сиру й вина

Концертна програма ярмарку впродовж усіх днів його роботи передбачає виступи дитячих колективів «Цімборики», «Перлинка», «Еліт», «Маленькі танцівники», «Позитив» та учнів Школи мистецтв м. Хуст; хореографічного балету «Sweet Dаncing»; народного фольклорного гурту «Хустяни»; виступи за участю заслужених артистів України Олексія Ричка та Оксани Кулик.

Організатори обіцяють насичену розважальну програму і для дітей: конкурси, естафети, забави, ігри, mini-disko, бульбашкове шоу, аквагрим, майстер-клас з малюнку на воді, піску та майстер-клас з повітряними кульками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-