Прогулятися Черніговом відтепер можна з аудіогідом

Прогулятися Черніговом відтепер можна з аудіогідом

Відео
Укрінформ
У Чернігові презентували туристичний мобільний додаток CheGuide українською та англійською мовами.

Про це повідомила заступник начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради Катерина Литвин на сторінці в Facebook

"Зіркове чергування поєднане з презентацією аудіогіду СheGuide – відтепер Чернігів у твоєму смартфоні! Тепер все просто: завантажуйте додаток з Play Market, oбирайте мову і вивчайте місто Чернігів", – написала Литвин.

Презентацію мобільного додатку провели у сквері імені Богдана Хмельницького радіоведучий Андрій Соколов та продюсер філії "UA: Суспільного" Чернігівщини Артем Шелковий.

Як сказано у презентації продукту, CheGuide – це мобільний додаток, який пропонує можливість самостійно вирушити на екскурсію містом Чернігів.

Читайте також: На Чернігівському валу з'явився сенсорний стенд для туристів

"Встановивши CheGuide на свій телефон, ви зможете знайти на карті історичні пам’ятки Чернігова, переглянути інформацію про них і фото. Особливістю цієї програми є плеєр, в якому можна прослухати історичну довідку про кожну пам’ятку. Кнопки "Стоп" і "Старт" дозволяють зробити паузу в програванні записів, якщо ви хочете обговорити щось з друзями або просто відпочити. Потім ви зможете продовжити слухати аудіо з того місця, де зупинилися", – йдеться в описі додатку.

Крім того, додаток має вбудований сканер для зчитування QR-кодів, розташованих на культурно-історичних об’єктах Чернігова або в безпосередній близькості з ними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-