На Херсонщині діджиталізують сферу туризму

На Херсонщині діджиталізують сферу туризму

Укрінформ
На Херсонщині реалізують проєкти, спрямовані на підвищення доступності туристичної інформації. 

Про це на колегії ОДА в середу, 25 вересня, розповіла керівник департаменту туризму та курортів обласної державної адміністрації Тетяна Волинець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Створюється портал про всю туристичну інформацію по Херсонській області", - сказала Волинець.

Як зазначають у департаменті, на порталі Kherson travel, що планують запустити до кінця 2019 року, будуть програми, що дають туристу змогу самостійно прокладати індивідуальні маршрути для подорожей по області, купувати квитки на потяги, автобуси, бронювати готелі , екскурсії. Також тут розмістять базу даних щодо закладів відпочинку, туристичних локацій. 

Читайте також: У Херсоні історичний десант розвінчуватиме міфи

Крім того, в області планують облаштувати  мережу туристично-інформаційних центрів. Зокрема, в Новій Каховці вже виділена земельна ділянка та затверджено проєкт такого центру.

Частина цього проєкту – сенсорні туристичні інформаційні центри, зазначила Волинець. "Один із видів туристичних центрів – туристичний сенсорний iBox, який вже встановлено а аеропорту "Херсон", його будуть презентувати на День туризму, наступний ми побачимо на залізничному вокзалі", - розповіла вона.

Як повідомила керівниця департаменту, вибудовується єдиний ланцюжок, що складатиметься з call-центру, порталу та мережі інфоцентрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-