На Миколаївщині влаштують фестиваль сімейного туризму

На Миколаївщині влаштують фестиваль сімейного туризму

Укрінформ
У місті Вознесенську на Миколаївщині в суботу, 14 вересня, пройде фестиваль сімейного туризму "Тур Екстрим". 

Про це повідомили у Вознесенській територіальній громаді. 

"В місті Вознесенськ у парку Січової слави 14 вересня 2019 року пройде Фестиваль сімейного туризму "Тур Екстрим". Він реалізується Громадською організацією "Туристичний клуб "Вознесенськ" в рамках проєкту "Туризм як стиль життя" за підтримки БФ ЛАСКА в рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE). Вона виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)", - йдеться в повідомленні.

Організатори стверджують, що програма фестивалю цікава й насичена, отож кожний знайде розвагу до свого смаку та можливостей. Це й екстремальна смуга перешкод різної ступені складності – для дітей і дорослих, для новачків та профі, – й мотузковий парк (навісна переправа, мавпячій міст, тарзанка, рукохід та інші етапи) і ще безліч цікавинок.

Читайте також: На скелях Південного Бугу проведуть туристичний фестиваль

Також заплановані показові виступи з екстремальних видів спорту, конкурси дитячих малюнків та майстер-класи, катання на конях та поні. Буде тут і скелелазний стенд і тролей ZipLine.

Кожен учасник матиме можливість взяти участь у фотоконкурсі на тему "Туризм як стиль життя".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-