День Житомира святкуватимуть з гуртом KAZKA й військовими оркестрами

День Житомира святкуватимуть з гуртом KAZKA й військовими оркестрами

Укрінформ
У Житомирі на день міста, що відзначатимуть 14-15 вересня, відбудеться фестиваль військових духових оркестрів, концерт за участю гуртів "KAZKA" й "Цвіт кульбаби", а також виступ піаніста-віртуоза Євгена Хмари.

Відповідний план заходів затвердив виконавчий комітет Житомирської міської ради, повідомляє пресслужба міськради. 

"У програмі заходів з нагоди 1135-річчя Житомира Всеукраїнський фестиваль військових духових оркестрів "Ми єдині!", який вже 5-й рік поспіль проходитиме у Житомирі. Привітає наше місто рекордна кількість оркестрів – 16", - йдеться в повідомленні.

Фестиваль розпочнеться 14 вересня о 16.00, а на 20.00 запланований святковий концерт у  центрі міста: на майдані Соборному виступлять гурти "KAZKA" та "Цвіт кульбаби".

На 13.00 15 вересня жителів та гостей міста запрошують на культурно-мистецьке свято "З днем народження, Житомир!" на пішохідну вулицю Михайлівську.

Читайте також: Старовинний замок на Тернопільщині готують до самобутнього свята

Там виступить композитор, віртуозний піаніст, володар Голівудської премії імпровізаторів та статусу Yamaha Artist Євген Хмара. Крім того, на свято завітають театр живих скульптур і театр на ходулях від творчого колективу "Гротеск" (м. Херсон), а ще відбудеться барабанне шоу від "DrumArt Show" (м. Київ) та виступатимуть найкращі вуличні музиканти з усієї України.

Зазначається, що впродовж двох днів у програмі святкування також будуть кулінарне шоу "Спортивна кухня" від головного спортивного кухаря України Олега Ковальчука та відомого українського боксера В’ячеслава Узелкова, всеукраїнський молодіжний фестиваль багатонаціональної української культури "Житомирська вежа – 2019" та відкритий патріотичний культурно-освітній проєкт "Молодь – за мир і процвітання Житомира – 2019".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-