Київстар та

Київстар та "Альфа Страхування" запустили послугу для туристів

Укрінформ
Один з найбільших українських операторів телекомунікацій Київстар спільно зі страховою компанією "Альфа Страхування" запустив послугу туристичного страхування, якою можуть скористатися абоненти передоплаченої та контрактної форми обслуговування.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі оператора мобільного зв’язку.

"Вартість страхового поліса, наприклад для поїздки на 7 днів, складе близько 300 грн. При цьому він діє у всіх країнах світу, містить покриття всіх медичних послуг у разі необхідності надання екстреної допомоги за кордоном. Сума, на яку абонент застрахований, становить 30 тис. євро", - зазначили у прес-службі.

Читайте також: Київстар під'єднав до 4G ще 303 населені пункти

Як наголошують у КС, перевага нової послуги в тому, що оформити та оплатити поліс можна онлайн без відвідування офісу компанії. Як бонуси при замовленні послуги абоненти отримають кошти для використання в роумінгу або додаткові хвилини для дзвінків. Абоненти передоплати отримають від 100 до 300 грн на рахунок для використання в роумінгу. Контрактні абоненти - від 20 до 60 хвилин для дзвінків. Кількість бонусних коштів та хвилин залежить від періоду, на який абоненти оформляють страховий поліс.

Як повідомляв Укрінформ, роумінг від Київстару доступний в 195 країнах світу.

 Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-