На Рівненщині стартує новий сезон гри-квесту для мандрівників

На Рівненщині стартує новий сезон гри-квесту для мандрівників

Укрінформ
На Рівненщині модернізували розважальну гру-квест для мандрівників "На власні очі": включили до неї нові туристичні об'єкти й змінили правила.

Цьогоріч проект втілюватиметься вже вдруге, повідомили в Рівненській ОДА.

"Цього року ми збільшили кількість об’єктів для відвідування. Вирішили, що в паспорт туриста краще вклеїти аж 45 марок. Тобто учасники гри зможуть відвідати ще більше цікавих місць Рівненщини", - розповіла заступник начальника управління культури і туризму Рівненської ОДА Ярослава Гаврилова.

Суть гри полягає в тому, щоб подорожуючи Рівненською областю, відвідати якомога більше об’єктів, позначених на спеціальній карті та вклеїти унікальні марки у власний "Паспорт мандрівника".

Сезон квесту триватиме до 1 квітня 2020 року.

За інформацією розробників, унікальна гра розповість про географію та історію подорожей Рівненщиною та допоможе зберегти отримані враження у формі марки та магніта. У паспорт мандрівника, що захищений унікальним номером та голограмою, вносяться особисті дані власника, вклеюються зібрані ним колекційні марки та вписуються дати подорожей.

Читайте також: «Тунель кохання» на Рівненщині відкриває новий туристичний сезон

Оновлені правила для мандрівників дають змогу не робити селфі на фоні об’єкта. Достатньо написати декілька слів про враження на своїй сторінці в інтернеті та вклеїти іменну марку в паспорт.

Збираючи марки, мандрівники зможуть позмагатися за призи: відпочинок у санаторії, вечеря в готелі та нічна екскурсія до Дубенського замку. Щоб отримати приз, туристам пропонують відвідати хоча б 10 із запропонованих 45 об'єктів.

Паспорт мандрівника та марки туристичної колекційної гри-квесту "На власні очі" можна придбати на туристичних об’єктах.

Фото: rv.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-