Під Києвом відбудеться фестиваль повітряних куль

Під Києвом відбудеться фестиваль повітряних куль

Укрінформ
Під Києвом 25 травня відбудеться фестиваль повітряних куль та відкриття першого куледрому.

Про це Укрінформу повідомили організатори фестивалю.

"25 травня 2019 року на території виставкового центру "КиївЕкспоПлаза" відбудеться відкриття першого куледрому в світі та масовий старт теплових аеростатів. Подія відбудеться в межах фестивалю повітряних куль "Мамо, я вдома", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що повітроплавний фестиваль "Мамо, я вдома" влаштують вже вдруге, а відкриття офіційного куледрому є безпрецедентним явищем не тільки для України, але й усього світу.

"Під час заходу в небо піднімуться близько 20 повітряних куль, кожна з яких вище п’ятиповерхового будинку. Повітроплавні екіпажі прибудуть із різних куточків України, щоб вразити глядачів сяйвом аеростатів та майстерністю виконання польотів у межах видовищного спортивного змагання Key Grab. Пілоти повітряних куль разом із гостями, які перебуватимуть у корзині, матимуть підлетіти максимально близько до визначеної цілі та потрапити в неї спеціальним маркером", - наголосили організатори.

Читайте також: Музичний фестиваль «Флюгери Львова» зазвучав у новому форматі

Фестиваль відбудеться на новій локації виставкового центру "КиївЕкспоПлаза", який розташовано в с. Березівка Макарівського району, що в 20 хвилинах від станції метро "Житомирська". Організатори планують забезпечити рух маршруток від цієї станції метро до місця проведення заходу та у зворотному напрямку. Вартість проїзду – 30 грн в одну сторону.

Після заходу сонця на відвідувачів чекає світіння аеростатів. Вхід на фестиваль повітряних куль безкоштовний за умови попередньої реєстрації за посиланням. 48 людей, які матимуть бажання політати на повітряній кулі під час заходу, зможуть це зробити, попередньо придбавши політ.

Офіційне відкриття кулердрому та старти польотів відбудуться 25 травня о 19:00, початок фестивальних заходів – о 12:00. З детальною програмою та можливими змінами можна ознайомитися на сайті фестивалю

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-