На Хмельниччині з’явився туристичний маршрут

На Хмельниччині з’явився туристичний маршрут "На межі епох"

Укрінформ
На території Кам’янець-Подільського лісгоспу відкрили новий туристичний маршрут.

Про це повідомляє прес-служба лісгоспу.

"Однією із візитівок підприємства є Миньковецький дендропарк Дунаєвецького лісництва – пам’ятка садово-паркового мистецтва  місцевого значення.  Днями  на  офіційному відкритті туристичного сезону  Дунаєвецької  об’єднаної територіальної громади  презентовано маршрут "На межі епох" (Дунаївці – Миньківці), до якого ввійшов Миньковецький дендропарк", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на території  ДП "Кам’янець-Подільський лісгосп" є багато пам’ятних посадок, об’єктів природно-заповідного фонду, цілющих джерел, історичних місць, де організовано місця відпочинку, рекреаційні майданчики. Працівники підприємства, облаштовуючи зони відпочинку, створюють зручності для відпочивальників: зводять альтанки, облаштовують спеціальні місця для розведення багать і для стоянки автотранспорту,  в найбільш відвідуваних місцях  влаштовують дитячі майданчики з пісочницями та гойдалками.

Читайте також: Тернопільщина початок туристичного сезону відсвяткувала в старовинному замку

Лісівники  чекають на туристів і мандрівників, яким будуть надані послуги з відпочинку, проводитимуться екскурсії. Від цього, зазначають у прес-службі, підприємство отримає додаткові кошти на  розвиток  рекреаційної та лісогосподарської діяльності. Одночасно  лісівники  закликають поважати їхню працю і не смітити, дбати про те, аби відпочинок і надалі залишався затишним і комфортним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-