Острог отримав нове туристичне лого

Острог отримав нове туристичне лого

Укрінформ
У Рівному презентували новий туристичний логотип міста Острог, що втілив у собі зображення вежі, воріт та символ об'єднання людей.

Про це повідомляє Rivne Media

"Ніщо так не уособлює в собі відтворення історичних цінностей шляхом об’єднання людей, як Татарська вежа колишня, нині вона перетворена у Культурний Барбакан – це простір не лише для проведення екскурсій, але і для проведення концертів, вистав. Перша асоціація, коли люди бачать наш логотип, - це і є охоронна споруда, вежа, ворота. Ворота – це є другий смисл нашого логотипу, це Остріг, який запрошує вас до себе. І третім більш глибоким сенсом нашого логотипу є люди, що об’єдналися разом», - розповів один із графічних дизайнерів, які працювали над розробленням нового логотипа Острога, Віктор Черенков.

Метою нової айдентики стало створення позитивного образу міста, підвищення зацікавленості та туристичного потоку людей до Острога.

Читайте також: Рівненщина підготувала для туристів фестивальний травень

Також Острог тепер має новий слоган. На зміну "Острог – серце Волині" прийшло "Місто, що об’єднує".

"Насправді ми любили і цей слоган, бо він мав позитивне забарвлення. Але ми побачили, що мусимо змінити наше лого, щоб воно було справді дуже просте, але водночас цікаве. Власне, саме лого надихнуло нас, ці люди, які тримаються за руки, наштовхнуло нас на фразу, що Острог може бути містом, яке об’єднує", - зазначила завідувач відділу туризму Острозької міської ради Олеся Гощук.

Нині також розроблено сувенірну продукцію для дорослих та дітей.

Фото: Rivne Media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-