МАУ тимчасово скасує рейси з Києва до Запоріжжя

МАУ тимчасово скасує рейси з Києва до Запоріжжя

Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" вимушено скасує два рейси з Києва до Запоріжжя.

Про це в коментарі журналісту Укрінформу повідомив прес-секретар МАУ Максим Арсланов.

"Заплановані поодинокі скасування рейсів PS087 і PS088 28 квітня, 12 травня, 2 червня і 16 червня. Крім того, з 15 травня до 26 червня буде припинено виконання вказаних рейсів щосереди", - зазначив Арсланов.

Водночас на офіційному сайті авіакомпанії опублікована інформація про те, що в квітні, травні та червні передбачаються скасування деяких рейсів з Києва до Запоріжжя, Херсона, Івано-Франківська, Баку, Мінська, Риги, Женеви, Аммана й Анкари. Пасажири, яких торкнулися зміни розкладу, отримають повідомлення й пропозиції з альтернативними датами вильоту або маршрутами.

Читайте також: МАУ змінює розклад через затримку поставки Boeing 737 MAX

Причиною коригування розкладу стала затримка постачання літаків Boeing 737 MAX.

"Вони повинні були розпочати роботу на регулярних рейсах МАУ з середини квітня поточного року. Однак, у зв'язку з тим, що експлуатація даного типу ПС призупинена до завершення розслідування, постачання трьох Boeing 737 MAX для авіакомпанії МАУ відкладається", - йдеться в повідомленні перевізника.

Через відсутність запланованих на цей період літаків авіакомпанія скасувала рейси між Києвом і Вінницею, а також зменшує кількість рейсів у таких напрямах: Афіни, Стамбул і Єреван.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-