Дрогобич створює унікальну мапу для туристів

Дрогобич створює унікальну мапу для туристів

Відео
Укрінформ
Одну з найкрасивіших туристичних мап в Україні створять у Дрогобичі. Її презентують вже в квітні.

Про це повідомив директор Туристичного інформаційного центру Дрогобича Ігор Чава в коментарі Zruchno.Travel.

"До створення нашої карти ми підійшли дуже серйозно. Ми хочемо якомога точніше нанести на неї архітектурні та історичні пам’ятки. Так що Олександр Сабинін (дизайнер, автор проекту карти – ред.) Зараз виконує фактично ювелірну роботу, намагаючись відтворити на цій карті елементи міської архітектури. На даний момент створено майже всі макети пам’яток міста й нанесені на карту. Вона стане однією з найкрасивіших туристичних карт в Україні, й туристи, взявши її в руки, захочуть відвідати кожну з локацій", – розповів Чава.

Читайте також: Дрогобич дивуватиме туристів селфі-точками та ретротелефоном

Крім історичних й архітектурних пам’яток міста, на мапу буде нанесено найбільш цікаві локації гастрономічного туризму. Це кафе й ресторани, де подають страви зі знаменитою дрогобицької сіллю, як-от рибу, запечену в соляному панцирі, солоне морозиво, а також чанахи з сіллю.

Мапа буде доступна українською та англійською мовами.

Читайте також: Вся сіль у Дрогобичі

Зараз масштабна робота зі створення туристичної карти Дрогобича знаходиться на завершальному етапі. Автор туристичної карти Олександр Сабинін підготував кілька відеороликів, які дають змогу побачити процес реалізації проекту, а також більш детально дізнатися про те, якою буде мапа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-