Послугами Join UP! торік скористалися 903 тисячі українців

Послугами Join UP! торік скористалися 903 тисячі українців

Укрінформ
Послугами туристичної компанії Join UP! впродовж 2018 року скористалися 903 тисячі українців.

Про це на прес-конференції у Києві в п'ятницю повідомив генеральний директор компанії Join UP! Дмитро Сєроухов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За підсумками 2017 року відправили 750 тисяч туристів з України, а за підсумками 2018 року - 903 тисячі", - сказав він.

Гендиректор додав, що Join UP! спеціалізується на виїзному туризмі, але три роки тому почали займатися внутрішнім туризмом та відкривати Україну для іноземних гостей. Зокрема, компанія Join UP! відкрилась в Молдові та Білорусі.  

За словами Сєроухова, клієнтами компанії стали 18 тисяч білорусів, які відвідали Україну. В майбутньому туристів між Україною та Білоруссю перевозитимуть не лише автобусами, але й літаками.

Читайте також: SkyUp з червня літатиме до Хорватії

Відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу, Сєроухов зауважив, що найпопулярнішими напрямками серед українців для відпочинку цього літа є Єгипет, Туреччина, Іспанія. Також Join UP! очікує, що за 2019 рік послугами компанії скористаються 1,3 мільйона туристів.

Крім того, Сєроухов повідомив, що туристичний оператор Join Up! має намір у 2019 році здійснити понад 80% перельотів у партнерстві зі SkyUp.

"Стратегія така: порядку 80% або навіть більший відсоток перельотів буде здійснюватися на крилах SkyUp", – наголосив він, коментуючи зміни в обслуговуванні туристів, що були втілені після минулорічних затримок рейсів.

Він додав, що з іншими авіакомпаніями Join UP! суттєво переглянув умови контрактів і зробив їх значно жорсткішими, а однією з обов'язкових є наявність резервного вільного літака на землі.

За словами керівника компанії, Join UP! запустив на власному сайті онлайн табло для власних рейсів та створив спеціальний додаток для туристів, який з 18 березня вже доступний для завантаження для Android та IOS. Сєроухов пояснив, що у цей додаток турист вводить відповідний номер ваучера і надалі може отримувати оперативну інформацію щодо власної подорожі, зокрема, нагадування про час вильоту, номер рейсу. Крім того, додаток дозволяє оперативно зв'язатися з представником Join UP!, гідом, замовляти додаткові послуги, а в разі необхідності з кнопкою SOS зв'яже користувача з представником страхової компанії. Також туроператор запустив власний колл-центр для туристів.

Читайте також: WizzAir і Sky Up хочуть запустити нові міжнародні рейси з Чернівців

Сєроухов додав, що Join UP! організовує тури з України у 53 країни світу і має намір збільшувати обсяг іноземних туристів до нашої країни. Наразі туроператор розробляє пакети "вихідного дня" для іноземних туристів із забезпеченням проживання, екскурсій та повного обслуговування в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-