Одеський аеропорт готується до співпраці з Ryanair - ОДА

Одеський аеропорт готується до співпраці з Ryanair - ОДА

Укрінформ
Одеський аеропорт із червня обслуговуватиме рейси ірландського лоукостера Ryanair. Авіаперельоти здійснюватимуться за чотирма напрямками: Краків, Катовіце, Вроцлав і Берлін.

Про це повідомляє прес-служба Одеської ОДА, пославшись на заступника голови ОДА Світлану Шаталову.

"Одеський аеропорт став четвертим в Україні, який обслуговуватиме рейси європейської авіакомпанії Ryanair. Для нас це додаткова можливість збільшити потік туристів до регіону. Одеська область готова приймати гостей у різні періоди року, адже нам є що запропонувати туристам", - зазначила Шаталова.

За її словами, планується, що авіаперевізник Ryanair забезпечить цьогоріч зростання на 60 тисяч пасажиропотоку до Одеської області та створить 45 додаткових робочих місць. Авіарейси до Кракова Ryanair розпочне здійснювати з червня, а перельоти до Катовіце, Вроцлава та Берліна - з жовтня.

Читайте також: Ryanair запускає прямі рейси Київ - Валенсія

Зі свого боку Ольга Павлонка, яка є директором Ryanair з маркетингу в Центральній, Східній Європі і на Балканах, наголосила на зустрічі в ОДА, що Одеський регіон має великий туристичний потенціал. "І ми зацікавлені не лише в перельотах українців за кордон, а також бажаємо, щоб іноземці відкривали для себе нові міста в Україні", - сказала вона.

Як повідомлялося, впродовж 2018 року Одещину відвідали понад 6,2 мільйона туристів. Найбільше іноземних гостей - з Молдови, Ізраїлю, Румунії, Білорусі та Польщі. Цьогоріч планується, що регіон відвідають близько 6,7 мільйона туристів.

Фото: oda.odessa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-