Сумщина та Чернігів співпрацюватимуть у галузі туризму

Сумщина та Чернігів співпрацюватимуть у галузі туризму

Укрінформ
Сумська облдержадміністрація та Чернігівська міськрада підписали угоду про співпрацю в галузі туризму.

Про це під час апаратної наради в Сумській ОДА сказав начальник обласного відділу промоції та туризму Юрій Гладенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Угоду про співпрацю було укладено під час організації у міському палаці культури Чернігова фотовиставки "Смаки Сумщини" між відділом промоції та туризму облдержадміністрації та управлінням культури та туризму Чернігівської міськради", - зазначив Гладенко.

За словами, вже відбулося засідання в форматі "круглого столу", де було розглянуто питання щодо створення спільних туристичних маршрутів між Чернігівщиною та Сумщиною.

Читайте також: Екомаршрут "Чернігівське Полісся" стане першим із "зелених шляхів" області

Що ж до самої фотовиставки "Смаки Сумщини", то вона, як розповів Гладенко, привернула увагу чернігівців і зібрала велику кількість відвідувачів.

"Якісні зображення крафтової продукції від місцевих товаровиробників ми змогли підсилити і смаковими ефектами, адже пригощали відвідувачів продукцією виробників Сумщини", - додав посадовець.

Організаторами виставки виступили відділ промоції та туризму Сумської обласної державної адміністрації, управління культури та туризму Чернігівської міської ради та професійний фотограф із Сум Наталія Кармазіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-