МАУ за два місяці перевезла понад мільйон пасажирів

МАУ за два місяці перевезла понад мільйон пасажирів

Укрінформ
За січень-лютий 2019 року авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" перевезла понад 1 млн пасажирів. Це на 9% більше, ніж за аналогічний період минулого року. 

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі МАУ.

"За перші два місяці 2019 року авіакомпанія МАУ перевезла більш як один мільйон пасажирів, що на 9% більше порівняно з аналогічним періодом 2018 року", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за січень-лютий МАУ виконала 8 930 рейсів, це відповідає показникам 2018 року.  Водночас коефіцієнт зайнятості пасажирських крісел збільшився на 1% і становить 74%.

"Показник пунктуальності рейсів МАУ в лютому цього року досяг 85% порівняно з 77% в лютому 2018 року", - додають в авіакомпанії.

Читайте також: МАУ купила ще один літак Embraer

Крім того, обсяги перевезення вантажів та пошти досягли 2 800 тонн, що на 2% перевищує аналогічні показники минулого року.   

Як відомо, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" заснована в 1992 році. 100% акцій МАУ перебувають у приватній власності. Авіакомпанія з'єднує Україну з понад 50 містами та ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу та забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до понад 3 тисяч міст світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-