Кам'янець-Подільський кличе туристів на фестивальний березень

Кам'янець-Подільський кличе туристів на фестивальний березень

Укрінформ
У Кам'янці-Подільському в березні стартує фестивальний сезон. На заплановані заходи всі охочі зможуть потрапити безкоштовно.

Про це повідомляє прес-служба Кам'янець-Подільської міської ради. 

"Туристи вже можуть брати квитки до Кам’янця-Подільського: березень у місті над Смотричем обіцяє бути по-справжньому фестивальним. Тут вчетверте відбудеться поетичний "Поділля Open", вперше потішить комедійний "Штрикало", а також всьоме пройде танцювальний фестиваль "Радея-Dance". А головне – вхід на усі заходи безкоштовний", - йдеться в повідомленні.

Так, у межах четвертого поетичного фестивалю "Поділля Open" відбудуться творчі зустрічі з письменниками Андрієм Кокотюхою, Сашком Дерманським, художницею, науковцем і педагогом Мариною Павленко й іншими.

Пройде захід 15-16 березня на різних локаціях міста, зокрема у бібліотечних філіях. Відкриття й автограф-сесія з письменниками відбудеться першого дня о 14.00 в міському Будинку культури. Організатори обіцяють, що цікаво буде різним віковим категоріям, а особливо молоді.

Читайте також: Фестиваль писанок на Софійській площі скасували

А вже за тиждень,  23-24 березня, запевняють у міськраді, море позитивних емоцій кам’янчанам і гостям подарують учасники першого Всеукраїнського фестивалю комедії та естрадного гумору "Штрикало". Відбудеться він у міському Будинку культури.

За словами організатора заходу, викладача режисерських дисциплін коледжу культури і мистецтв Інни Семенків, фестиваль доведе, що на Поділлі живуть дотепні люди з гарним почуттям гумору. Учасники продемонструють це своїми гумористичними етюдами, клоунадою, естрадними мініатюрами. На сцені міського Будинку культури виступатимуть не лише місцеві колективи, але й виконавці з інших областей.

А вікенд 28-30 березня буде танцювальним. У місті відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва "Радея-Dance". За шість років цей захід прийняв понад 220 колективів із 20 областей України. Цьогоріч його перенесено з площі біля Ратуші на площу біля Будинку культури. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-