На березневі свята курсуватиме поїзд Львів – Перемишль

На березневі свята курсуватиме поїзд Львів – Перемишль

Укрінформ
Для забезпечення попиту на квитки у святкові вихідні призначено поїзд № 90/89 Львів – Перемишль. Він курсуватиме туди і зворотно з 8 до 10 березня. Цей поїзд призначається за потребою.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця".

"Поїзд № 89 вирушатиме з Перемишля о 10:15 та прибуватиме до Львова о 13:45. Зі Львова поїзд вирушатиме о 16:00 та прибуватиме до Перемишля о 17:46. Час прямування поїзда становитиме близько 2,5 год", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поїзд складатиметься з шести купейних вагонів із місцями для сидіння другого класу. Вартість проїзду – близько 260 грн. Про дати курсування поїзда та графік руху можна дізнатися на сайті Укрзалізниці, а квитки – придбати в залізничних касах.

Читайте також: У березні курсуватиме вже 17 "святкових" поїздів

Нагадаємо, Укрзалізниця вже призначила додаткові поїзди у найбільш популярних напрямках. Вони курсуватимуть з Києва до Львова, Ковеля, Ужгорода, Чернівців, Дніпра, Одеси та на інших напрямках.

Як повідомляв Укрінформ, поїзд № 90/89 Львів – Перемишль здійснив 20 грудня свій перший рейс. Упродовж року він призначатиметься в дні підвищеного пасажиропотоку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-