МЗС не радить українцям їхати у деякі регіони Індії

МЗС не радить українцям їхати у деякі регіони Індії

Укрінформ
Громадянам України слід утримуватися від поїздок до індійського штату Джамму і Кашмір, а також до північних і західних районів штатів Панджаб і Хімачал Прадеш у зв'язку із суттєвим загостренням в індійсько-пакистанських відносинах.

Таку рекомендандацію оприлюднила прес-служба Посольства України в Республіці Індія

"У зв’язку з суттєвим загостренням ситуації в індійсько-пакистанських відносинах Посольство України настійливо рекомендує громадянам України утримуватися від поїздок до індійського штату Джамму і Кашмір, а також до північних і західних районів штатів Панджаб і Хімачал Прадеш", - йдеться у повідомленні.

У посольстві також порадили взяти до уваги, що з 27 лютого Індія тимчасово закрила повітряний простір для пасажирських та комерційних перевезень над штатами Джамму і Кашмір, Хімачал Прадеш, Панджаб та Уттаракханд.

У разі виникнення обставин, що вимагають негайного консульського реагування, громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в Індії за номером «гарячої лінії» Посольства України в Індії: +91 9205507157, консульський відділ: +91 1126145093, адреса електронної пошти: emb_in@mfa.gov.ua, або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38 044 2381657, електронна пошта: cons_or@mfa.gov.ua.

Читайте також: Пакистан заявляє, що збив два індійські літаки

Як повідомляв Укрінформ, 26 лютого індійські військово-повітряні сили завдали «попереджувального авіаудару» по бойовиках у Пакистані після нападу смертника, що стався раніше цього місяця.

27 лютого Пакистан заявив, що збив два літаки індійських повітряних сил у своєму повітряному просторі в спірному регіоні Кашмір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-