У В'єтнамі можна буде пройтися скляним 5D-мостом

У В'єтнамі можна буде пройтися скляним 5D-мостом

Фото
Укрінформ
У В'єтнамі кипить робота над ще однією незвичайною атракцією - скляним мостом з 5D-ефектами. Відкриття заплановано на 25 квітня.

Прозору конструкцію зводять у популярній серед туристів місцевості біля водоспаду Дай-Йем, що в гірському районі Мок-Чау провінції Сон-Ла, повідомляє Tuoi Tre News.

Нова в'єтнамська атракція називається "Скляний міст кохання" й складається з конструкцій у вигляді сердець і пелюсток лотоса на опорах.

Для виготовлення моста, на яке пішло лише чотири місяці, використовувалися сталь, куленепробивне скло й найсучасніші в світі технології 5D - сенсорні екрани з трьома десятками ефектів. Крім звичної вже підлоги, що тріскається, туристи на мосту побачать віртуальних риб у воді, квіти, що розпускаються, й сердечка.

Атракція буде 80 метрів завдовжки й два метри завширшки. Одночасно прогулюватися нею зможуть 50-70 осіб.

Перш ніж приступити до будівництва унікальної для В'єтнаму споруди, було вивчено досвід зведення подібних конструкцій в інших країнах. Під час створення моста використовувалися всі найновітніші технології та методи для забезпечення безпеки відвідувачів. Перед введенням в експлуатацію будівельники проведуть перевірку безпеки конструкції за допомогою важкої кувалди.

Читайте також: Життя на Марсі можна буде відчути в іспанських печерах

Як повідомляв Укрінформ, в 2018 році у в'єтнамському Данангу з'явилася нова туристична атракція - 150-метровий "Золотий міст". Його головною особливістю є опори, зроблені в формі гігантських рук.

Ілюстрації: Queen Viet Company

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-