Молодіжна столиця України-2019 проведе понад сорок заходів

Молодіжна столиця України-2019 проведе понад сорок заходів

Укрінформ
Кам'янець-Подільський як молодіжна столиця 2019 року проведе понад сорок культурних й освітніх заходів.

Про це заявив заступник міського голови Кам'янця-Подільського Вадим Савчук під час прес-конференції у Кабінеті міністрів України 26 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Протягом року буде відбуватися більше чотирьох десяків заходів в рамках статусу Молодіжної столиці. Також ми сьогодні презентуємо паспорт громадянина молодіжної столиці, в якому всі ці заходи описані", - сказав Савчук.

Заступник міського голови Кам'янця-Подільського також вручив перший паспорт громадянина молодіжної столиці міністру молоді та спорту Ігорю Жданову.

Крім того, чиновник повідомив, що найактивнішим учасникам заходів молодіжної столиці міський голова Кам'янець-Подільського Михайло Сімашкевич подарує один політ на кулі, одну екскурсію по Дністру на яхті, одну екскурсію на квадроциклах Кам'янець-Подільським районом та 10 заохочувальних подарунків - "вікенди в Кам'янці-Подільському".

Читайте також: Археологи Кам'янецької фортеці похвалилися своїми знахідками

У 2017 році Міністерство молоді та спорту України спільно з Українським інститутом міжнародної політики та Національною молодіжною радою України ініціювали проведення в Україні національного конкурсу "Молодіжна столиця України". Зазначений конкурс є щорічним та проводиться з метою відзначення найкращого міста для проживання та розвитку молоді. Першим переможцем конкурсу було місто Львів.

У 2018 році в конкурсі взяло участь 41 місто з 22 регіонів України, 10 із яких було обрано до фінального етапу відбору. За результатами конкурсу, перемогу та статус Молодіжної столиці України 2019 року отримало місто Кам’янець-Подільський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-