В Івано-Франківську можна буде познайомитися з культурою  4 країн

В Івано-Франківську можна буде познайомитися з культурою 4 країн

Укрінформ
В Івано-Франківську 17 лютого відкриють фестиваль культур Global Village. Тут представлять Туреччину, Китай, Індонезію та Єгипет.

Про це на прес-конференції в Івано-Франківську розповіла керівник міської організації AIESEC Ірина Бабій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"17 лютого ми організовуємо в Івано-Франківську фестиваль культур Global Village, де буде представлено чотири країни світу: Китай, Туреччину, Єгипет та Індонезію", - повідомила Бабій.

Вона зауважила, що захід особливий тим, що його учасники зможуть пізнати країну через її традиції та культуру. Волонтери з Туреччини, Китаю, Єгипту та Індонезії вже приїхали до Івано-Франківська, аби презентувати українцям свої танці, національний одяг та їжу. Усе побачити та посмакувати на фестивалі можна буде безкоштовно.

Читайте також: Бойківську культуру представили в новому просторі на Львівщині

Фестиваль культур відкриють у фортечній галереї "Бастіон" о 12 годині. Вхід на дійство буде вільним. Франківців та гостей міста організатори просять прийти у вишиванках.

Традиційно фестиваль Global Village проводять двічі на рік: влітку та взимку. В Івано-Франківську захід відкриють вже 11-й раз.

Організація AIESEC - є міжнародною, аполітичною та некомерційною. Нею керують виключно молоді люди віком від 18 до 29 років, які мають на меті розкрити лідерський потенціал у молоді через реалізацію соціальних проектів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-