Українців попередили про призупинення роботи аеропортів Бельгії

Українців попередили про призупинення роботи аеропортів Бельгії

Укрінформ
У Міністерстві закордонних справ України радять співвітчизникам під час планування подорожей до Бельгії врахувати, що у зв'язку із загальнонаціональним страйком 12-13 лютого міжнародні аеропорти країни зупинять роботу.

Про це повідомляє Консульська служба МЗС.

"12-13 лютого (з 22 год. 00 хв. 12.02. до 22 год. 00 хв. 13.02. за місцевим часом) на всій території Бельгії відбудеться загальнонаціональний страйк, що позначиться на режимі роботи транспортної інфраструктури. Роботу міжнародного аеропорту Шарлеруа буде зупинено, а національний міжнародний аеропорт "Завентем" м.Брюссель надаватиме мінімальні послуги, передбачені законодавством", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Пасажирам авіарейсів МАУ до Брюсселя рекомендують відмовитися від багажу

Міністерство закордонних справ порекомендувало громадянам України під час планування подорожей до цієї країни врахувати дані обставини, а тим, хто придбав авіаквитки до або з Бельгії на 13 лютого, розглянути можливість перенесення подорожі на іншу дату.

У разі надзвичайної ситуації в консульській службі порадили звертатися на "гарячу телефонну лінію" Посольства України в Королівстві Бельгія +32(0)47-625-77-35, на адресу електронної пошти: emb_be@mfa.gov.ua, або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38-044-238-16-57, адреса електронної пошти cons_or@mfa.gov.ua.

Фото: International Flight Network

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-