На Миколаївщині готуються до міжнародного фестивалю повітряних зміїв

На Миколаївщині готуються до міжнародного фестивалю повітряних зміїв

Укрінформ
На Миколаївщині у травні відбудеться 3-й Міжнародний фестиваль повітряних зміїв Tryhutty International Kite Festival 2019 – "Одне небо – один світ!".

Про це на брифінгу сказала голова оргкомітету фестивалю Тетяна Безмощук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу розвіяти всілякі сумніви й чутки - третій Міжнародний фестиваль повітряних зміїв Tryhutty International Kite Festival 2019 – "Одне небо – один світ!" відбудеться. І триватиме він вже три дні – з 17 до 19 травня. Його особливістю стануть Всеукраїнські змагання серед учнівської молоді із запуску повітряних зміїв", – сказала Безмощук.

За її словами, очікують понад десять учнівських команд. Змагальний день буде першим, а вже потім учасники зможуть відпочити, взяти участь у майстер-класах, поспілкуватися з колегами, зокрема з дорослими кайтенгістами.

Цього року фестиваль також буде відрізнятися від торішнього вищим рівнем організації та більш якісними послугами для відвідувачів. Зокрема, буде приділено більше уваги місцям для парковки автомобілів та автобусів. Бо саме цей факт минулими роками викликав найбільше нарікань.

Крім того, буде змінено локацію, створено більше місць для глядачів, встановлено парасольки від сонця тощо. Але вхід на фестиваль залишиться безкоштовним.

Читайте також: В Умані розповіли про туристичні цікавинки 2019 року

За словами нового члена команди організаторів фестивалю, громадянина Індії Мехула Патхака, цього року Tryhutty International Kite Festival розраховує прийняти вже 50 тисяч відвідувачів. Сам він брав участь у 18 подібних дійствах в різних країнах і вже зараз готовий включити фестиваль в Трихатах до десятки найкращих. Але, на його думку, після певного доопрацювання, у нього є всі шанси увійти до топ-5.

Як повідомляв Укрінформ, 2017 року в селі Трихати на Миколаївщині відбувся перший Міжнародний фестиваль повітряних зміїв Tryhutty International Kite Festival. Його відвідало близько 10 тисяч осіб. Ініційовано фестиваль було для популяризації Миколаївщини як туристичного регіону України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-