Туристи розповіли про атракції, що розчаровують найбільше

Туристи розповіли про атракції, що розчаровують найбільше

Укрінформ
Туристи з усього світу склали список світових визначних пам'яток, відвідування яких не виправдало їхніх сподівань.

Свої відгуки мандрівники залишили у відповідь на запитання одного з користувачів інтернет-форуму Quora: "Яка з відвіданих туристичних дестинацій розчарувала вас найбільше?", пише Daily Mail.

Обговорення показало, що найбільш ненависними серед туристів виявилися міста Італії, зокрема Венеція.

"Венеція - не що інше, як туристична пастка. Спочатку ти, звичайно, захоплюєшся знаменитими каналами, які розсікають місто. Це дійсно цікаво. Але це все. Побачивши один, вважай, ти подивився й інші. А більше дивитися в Венеції нічого", - написала одна з коментаторів.

Ще одним розчаруванням стали всесвітньо відомі піраміди в Гізі. Єдине чудо світу, що дійшло до нас, виявилося не настільки масштабним і таким, що вражає, яким його уявляє собі більшість туристів.

Хтось залишився незадоволеним відвідуванням тайського острова Пхі-Пхі, який, за їхніми словами, руйнується величезною кількістю пластику, безліччю човнів і людьми, які виривають корали безпосередньо з води.

Читайте також: У Венеції стягуватимуть плату за поїздки до центру міста

Туристи також розкритикували пляжі Балі, які в реальному житті не так вражають, як на фото.

Один із коментаторів назвав найгіршим місцем, яке він коли-небудь відвідував, столицю Камбоджі Пномпень. Він розповів, що людей тут весь час обкрадають, а поліція не діє.

Дубай мандрівники назвали "бетонними джунглями". "Все в цьому місці виготовлено з бетону, крім піску й неймовірної спеки", - написав один із них.

Читайте також: МЗС просить українців утриматися від поїздок до Таїланду

На думку інших користувачів, японський Токіо - "пластиковий", а Санторіні, відомий своїми ідилічними пляжами і будівлями з блакитними дахами, не сильно відрізняється від тисяч інших островів Греції, за винятком того, що дорожчий і переповнений туристами.

Паризький Лувр лають за надто велику кількість експонатів, подивитися які просто нереально. Афінський Акрополь назвали "руїною, що розвалюється, оточеною кількома руїнами меншого розміру", а нью-йоркську Таймс-сквер - клаустрофобною вулицею для багатих покупців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-