SkyUp отримала дозвіл на нові рейси до чотирьох країн

SkyUp отримала дозвіл на нові рейси до чотирьох країн

Укрінформ
Авіакомпанія SkyUp Airlines отримала дозвіл від Державної авіаційної служби на регулярні рейси до Чорногорії, Чехії, Албанії та Ізраїлю.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив генеральний директор авіакомпанії SkyUp Airlines Євген Хайнацький.

"Сьогодні компанія SkyUp Airlines доотримала ті призначення, на яких ми планували запускати свої регулярні рейси: Чорногорія (Подгориця), Чехія (Прага і Карлові Вари), Албанія (Тирана) і Ізраїль (Тель-Авів)", - сказав він.

Хайнацький додав, що докладну інформацію про розклад та аеропорти, звідки здійснюватиметься відправка літаків за вказаним напрямком, повідомлять пізніше, оскільки наразі розробляється річна програма графіку авіакомпаній. Частина з напрямків, які були отримані компанією SkyUp Airlines на засіданні комісії Державної авіаційної служби України, будуть реалізовані вже цього літа.

Читайте також: Український лоукост SkyUp одержав четвертий літак

Як повідомлялося раніше, лоукостер просив дозволу у Державіаслужби відкрити з 31 березня 2019 року такі нові рейси: Подгориця (Чорногорія) - Київ, Харків, Львів і Запоріжжя (зі столиці SkyUp планує літати тричі на тиждень, з трьох інших міст - двічі); Прага (Чехія) - Львів, Харків, Одеса (тричі на тиждень з кожного міста), Карлові Вари (Чехія) - Київ (тричі на тиждень).

Також SkyUp планує відкриття з 31 березня рейсів Тель-Авів (Ізраїль) - Харків (двічі на тиждень) і Тирана (Албанія) - Харків (двічі на тиждень).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-