Пасажири після 12-годинного очікування в

Пасажири після 12-годинного очікування в "Борисполі" вилетіли до Єгипту – SkyUp

Укрінформ
Рейс до Єгипту авіакомпанії SkyUp Airlines затримався через зауваження до технічного стану літака. Виліт мав відбутися о 02.00 27 грудня, проте літак вилетів до Шарм-ель-Шейха о 14.50.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі SkyUp.

"Рейс SQP 7111, що летів з Шарм-ель-Шейха до Києва (Жуляни), з технічних причин здійснив посадку в запасному аеропорту Борисполя. На даний момент всі зауваження до технічного стану повітряного судна усунені. Виліт уже відбувся", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що авіакомпанія SkyUp Airlines обслуговувала пасажирів затриманого SQP 7111 згідно з правилами: з 5-ї до 6-ї ранку їм було надано гаряче харчування, перед вильотом надані додаткові напої та закуски.

Крім того, в авіакомпанії додають, що у зв'язку з затримкою SQP 7111 відбулися затримки рейсів: SQP 7132 Шарм-ель-Шейх - Львів; SQP 7131 Львів - Шарм-ель-Шейх; SQP 7112 Шарм-ель-Шейх - Київ (Жуляни).

Читайте також: Миколаївський аеропорт відправив перший рейс до Шарм-еш-Шейха

Авіаперевізник запевняє, що пасажирам, які своєчасно прибувають в аеропорт для вильоту, надаються всі послуги, передбачені правилами у разі затримок рейсів. Інформацію про затримки всіх рейсів своєчасно надає диспетчерська служба авіакомпанії SkyUp Airlines як представникам в аеропортах, так і туроператору Join UP.

Раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що в аеропорту "Бориспіль" станом на 27 грудня близько 200 пасажирів рейсу до єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх чекають на виліт, який мав відбутися о 02.00 27 грудня. Рейс мав вилетіти з аеропорту "Київ" (Жуляни), але пасажирам заявили, що літак з технічних причин приземлився в "Борисполі", куди автобусами за годину перевезли й пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-