В Івано-Франківську запрацював ще один інфоцентр для туристів

В Івано-Франківську запрацював ще один інфоцентр для туристів

Фото
Укрінформ
В Івано-Франківську, в будівлі залізничного вокзалу, встановили інформаційний стенд для туристів. 

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив заступник начальника Управління  економічного та інтеграційного розвитку Івано-Франківської міської ради Володимир Устинський.

"На вокзалі встановлено інформаційний стенд для гостей нашого міста. Насправді, це є пасивний туристичний центр, завдяки якому турист зможе зорієнтуватися щодо інформації про готелі, пам’ятки, атракції та фестивалі, які відбуваються в Івано-Франківську", - зазначив Устинський.

За його словами, активний інформаційний центр для гостей Івано-Франківська діє у будівлі Ратуші, на площі Ринок. Там можна не лише знайти інформацію та поради щодо відпочинку в місті, але й замовити оглядову або ж тематичну екскурсію.

Читайте також: Феномен Івано-Франківська показали в новому проморолику

"До нас приїжджають люди, які хочуть серцем відчути українськість, а тому екскурсія з письменником Тарасом Прохаськом може стати для них незабутньою подією", - переконаний Володимир Устинський.

Він зауважив, що у передсвяткові дні в Івано-Франківську готелі та хостели заповнені на понад 60%. Втім, у новорічно-різдвяні свята туристів тут очікують значно більше.

Фото: Руслан Марцінків/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-