На фестивалі у Житомирі зігріватимуть теплими панчохами та рукавичками

На фестивалі у Житомирі зігріватимуть теплими панчохами та рукавичками

Укрінформ
У Житомирі 21 грудня відбудеться перший фестиваль «Різдвяна панчоха». В межах заходу представлять 35 панчох і стільки ж рукавичок, оздоблених вихованцями дошкільних навчальних закладів міста.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла провідний спеціаліст управління культури Житомирської міської ради Яна Мірошниченко.

«Взимку, коли холодно, усім нам хочеться тепла і затишку, які символізують панчохи та рукавички. Тому в нас з’явилася ідея провести яскравий і цікавий перший житомирський фестиваль «Різдвяна панчоха». На виставці вихованці усіх 35 дошкільних навчальних закладів міста покажуть рівно стільки ж панчох та рукавичок однакового розміру, але оздоблені вони будуть різними орнаментами», - зауважила Мірошниченко.

Читайте також: Фестиваль Маланок-2019 у Чернівцях остаточно скасували

Під час фестивалю розповідатимуть цікаві історії про різдвяні панчохи, а також готують майстер-класи. Роботи вихованців ДНЗ будуть оцінювати, але переможців не визначатимуть, адже всі отримають нагороди та подарунки.

На учасників фестивалю чекає розважальна програма, головною гостею якої буде Пеппі Довгапанчоха, а також святковий концерт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-